Posebne usluge

 

Vjenčanja

Kada je u pitanju organizacija vjenčanja, mladenke se susreću s mnogim nepoznanicama. Zanima vas odakle početi, o čemu sve trebate povesti računa, čemu trebate posvetiti posebnu pažnju?

Vi zamislite, a mi ćemo ostvariti Vaše snove!

Galaxy travel nudi kompletnu uslugu organizacije i planiranja vjenčanja: od idejnog rješenja, savjetovanja pri odabiru idealne lokacije i profesionalnih izvođača, planiranja do zadnjega detalja i u najtežim uvjetima, dizajn za pamćenje i svaki detalj koji ne smijete zaboraviti jer oni čine vjenčanje savršenim. Vjenčanja koja potpisujemo želimo učiniti nezaboravnim. Trudimo se upoznati mladence, razumjeti njihove želje i prepoznati „priču“ koju žele ispričati. Kreiramo i organiziramo zabavni program i tako stvaramo vjenčanja za pamćenje. Pratimo mladence kroz cijeli proces planiranja vjenčanja čime osiguravamo da događaj bude upravo onakav kakav ste zamislili!

 

Djevojačke i momačke večeri

Tradicija nalaže da budući mladenka i mladoženja svoje posljednje trenutke slobode provedu u društvu najboljih prijatelja istog spola. Kako organizirati djevojačku, odnosno momačku zabavu, za svoje drage prijatelje koji samo što nisu uplovili u bračnu luku?

Galaxy travel ima rješenje za Vas. Sve što trebate sami napraviti je saznati broj uzvanika te nam reći koje su okvirne želje mladenke ili mladoženje. Na temelju toga odabrat ćemo mjesto i temu zabave.

 

Putovanje kao razlog za oproštaj od samačkog života, ali i slavlje radi novog poglavlja u životu, dio je naše usluge. Ideja imamo raznih, u različitim državama, za veće ili manje grupe prilagođene željama. 

 

Svjetionici

Jadranska obala u posljednjih nekoliko godina ističe se kao jedna od najatraktivnijiha svjetskih destinacija za ljetovanje.

Ukoliko tražite odmor daleko od svakodnevne užurbanosti i stresa, odmor na svjetioniku je pravi izbor za vas. Jutarnja buđenja uz zvukove mora i valova koji zapljuskuju obalu, daleko od gradske vreve, pružit će vam željeni mir. 

Svjetionici godinama postaju sve popularniji odabir smještaja za idealan odmor.

Galaxy travel može vam ponuditi svjetionike po povoljnim cijenama te organizaciju vašeg transfer do samog svjetionika bez obzira na njegovu lokaciju.  Svjetionici na Jadranu su savršeno mjesto za romantičan odmor, medeni mjesec ili relaksaciju.

 

Glavno sjedište

GALAXY TRAVEL d.o.o. , turistička agencija
Spinčićeva 2D, 21000, Split Hrvatska
Tel : +385 21 571 535 
Fax : +385 21 571 533 
ID KOD HR-AB-21-060306956
IATA CODE 75-3 2183 1
Voditelj poslova: Jadranka Reić

Putnički odjel

Tel : +385 21 571 534
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Hitni pozivi:
Mob : +385 91 9070 699

Avio odjel

Tel : +385 21 571 536
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Hitni pozivi:
Mob : +385 91 2000 120

 

Copyright © 2016 Galaxy-Travel d.o.o. All Rights Reserved.